Kokkamine sügisel

…on lihtsalt puhas rõõm, sest kõike head ja paremat saab kodust lahkumata potti pista. Sügist sobib alustada millegi mõnusaga, miks mitte selline retseptivaba variant:

pastinaak ja naeris.jpg
Ehk pastinaak ja naeris

oun-porgand-kaalikas.jpg
Juurde porgand-kaalikas-õun

enne ahju.jpg
Kusagile vahepeale sai pannil kergelt pruunistatud kaelakarbonaadi viile, mõned küüslauguküüned ja sibulasektorid, soola ja tüümiani. Peale raputasin kaneeli. Ja ahju.

kartul küüslaugu ja võiga.jpg
Kõrvale kartul-küüslauk-tüümian-või koos surtsu soolaga, töötab alati 🙂

Malagani rõigas.jpg
Ja seltsiks eelnevale riivitud roheline ehk Malagani rõigas õli ja roosa soolaga.
Otsa sai see kompott küpsest peast kiiremini kui mina pilti teha jõudsin, nii et kes näha soovib, peab ise järele proovima!